Speldjes eigen ontwerp

 

Om een geheel vrijblijvende maatwerk offerte aan te vragen kunt u eerst de gewenste uitvoering medaille aanklikken en vervolgens de gestelde vragen invullen en uiteindelijk de button "Koop nu" aan klikken. Vervolgens krijgt u een invulscherm waar u uw gegevens in kunt vullen. Kiest u in het scherm ophalen winkel en vinkt u de voorwaarden aan. Met het verkregen ordernummer kunt u eventueel het ontwerp/ schets mailen naar info@putters-hommel.nl. U krijgt dan binnen kort termijn een offerte via mail gestuurd.

Pins kunnen geheel naar keuze in het gewenste model, dikte, afmeting of uitvoering gemaakt worden. Er zijn diverse methodes om een pin te maken.  Daarbij kan het metaal uit verschillende materialen bestaan zoals aluminium, ijzer, rvs, zink of messing. Tevens kan een medaille uitgevoerd worden in 2D, 3D, zacht emaillen, hard emaillen of een combinatie hiervan. Om een goed vergelijk te maken met andere aanbieders is het van belang exact hetzelfde procedé en uitvoering met elkaar te vergelijken. Er zijn altijd alternatieven mogelijk om tot een betaalbare oplossing te komen.

2D pin

2D pins

3D pin

3D pin

2D pin zacht emaillen

2D pin voorzien van ingekleurde delen. Zacht emaillen

2D pin zacht emaillen + epoxy

2D pin uitgevoerd in zacht emaillen en vervolgens afgewerkt met een transparante expoxylaag.

2D pin gecombineerd

Pin voorzien van metaalgedeelte en ingekleurde delen.

2D + hard emaillen

Medaille voorzien van ingekleurde delen en vervolgens onder hoge temperatuur afgebakken. Hard emaillen.

Opengewerkte pin

2D metalen opengewerkte pin.

Printversie + epoxy

Medaille met een kleurenprint erop en vervolgens afgewerkt met een transparante epoxylaag. Toepassing voor rasters of foto's mogelijk.